Penisringer

Nå skal jeg gi et tips til de som har problemer med ereksjon, du har kanskje hørt det før men det skader ikke å minne om det. Tilhører du den mannlige mengden som har vanskelig for å få den opp, eller til de som lyser raskt opp og får en like rask utløsning? Den såkalte 4-sekunders utløsning som det vanligvis spøkes med. Så er det en løsning, om enn en litt vanskelig løsning for noen, spesielt for de mennene som har mye hår rundt roten. Løsningen (ikke ejakulasjonen) er kort sagt penisringer . Grunnen til at den kan være litt «vanskelig» å få på den er at den er laget av gummi og det kan være vanskelig å rulle på den hvis man har mye kjønnshår.

Effektiv med penisringer

Det du trenger å huske er å sette på penisringen før du har sex. Hvorfor lurer du da?! Vel, fordi grunnen til at du i det hele tatt setter på en penisring er fordi det hjelper å stoppe blodstrømmen, slik at blodet ikke strømmer like lett tilbake når penis har hovnet opp. Derfor kan du ikke sette på penisringen når du først har oppnådd en fantastisk posisjon, for da vil den ikke gjøre noe godt. Penisen kan være litt stiv når du tar den på, for ellers kan den ha en tendens til å falle av i stedet, det kommer litt an på hvor stor penisringen er og hvor blodfylt penisen din blir.

Penisringer holder tilbake ejakulasjonen

Hensikten med penisringen er dels at man ikke skal bli for slapp for fort, at blodet renner tilbake for fort dersom man har problemer med å holde ståplassen oppe. Men det har også som funksjon å bidra til å forlenge tiden før utløsning. Hvis du har en tendens til å komme for fort, vil ringen hjelpe, bare sørg for å finne en størrelse som passer din penis.